Sandra Orrebro

Första inlägget – v. 26

Jag har ju till och från haft blogg men nu känner jag att det är dags igen. Mest för att kunna skriva in alla tankar och funderingar kring graviditeten. Det är så kul att ha kvar! Då har jag någonstans att gå tillbaka och kika. Än så länge har jag varit otroligt dålig på att skriva ner allting men det ska bli ändring på. 🙂

Just nu är jag i v.26 eller rättare sagt 25+5 och det är en liten flicka som ligger i magen. Mia ska alltså få en lillasyster! Förutom lite foglossning och halsbränna så mår jag väldigt bra för tillfället. Men så har det inte alltid varit. Började graviditeten med att spy som tusan.. Fy så drygt det var! Jag var inte alls så dålig då jag väntade Mia. Men det var nästan 2 månader som jag var riktigt dålig den här gången. Tur det är över nu, haha! 😛

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats