Sandra Orrebro

Hemskickad pga corona

Föräldraledigheten kom tidigare än väntat. Idag blev jag hemskickad från jobbet. Jag visste att vi skulle ha möte och göra en riskanalys pga det nya för gravida gällande corona. Men jag hade nog inte fattat vad det innebär. Självklart så tänkte jag att gud så skönt att få vara hemma men jag trodde ändå det skulle dröja innan allt var klart och jag fått besked. Men icket! Fick veta på en gång att tyvärr så måste vi förbjuda dig att vara på jobbet så vi fixar papperna sen får du gå hem. Chocken alltså! Det kändes så konstigt att helt plötsligt säga hejdå till mina kollegor och sen bara gå hem och inte få komma tillbaka. Inte alls som jag tänkt mig. Det har fortfarande inte landat helt och det kommer nog ta några dagar. Men jag är nöjd och det känns så skönt! Måste bara se till att hålla mig sysselsatt så att jag inte blir alltför rastlös. 😛

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats