Sandra Orrebro

Sy lillans garderob

Ett av mina största intressen.. Att sy! Det är ju bland det bästa som finns! Nu har jag fullt upp med att sy kläder till lillan. Min plan är att jag ska sy det mesta själv så att jag slipper köpa. Ja allt förutom typ sockar och overall såklart. Men vi får se hur det går och framförallt hur mycket jag orkar. Jag börjar vara färdig med storlek 50 och jag kanske gjorde lite väl mycket med tanke på hur länge dom har det. Men det är klurigt det där med hur mycket som behövs i varje storlek. Känns som jag har glömt.. 😛

Här är några av plaggen som jag har gjort hittills. 🙂

Och om det är någon därute som har samma intresse som jag och undrar över mönster och tyg. Mönstren är från Hallonsmuladesign, Minikrea och Threads by Caroline. Tygerna är från min favorit Tygdrömmar. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats