Sandra Orrebro

Vecka 27 – Foglossning

Igår gick jag in i vecka 27 (26+1 idag!) och herregud vad tiden rusar förbi. Det känns som att jag inte hinner med. Det är så mycket saker kvar att fixa innan hon kommer och jag börjar bli liiite stressad över det. Helst av allt hade jag velat att det redan var klart så man kunde slappna av. Men det är bara att kämpa på och tids nog är allt på plats. 🙂

Min foglossning har faktiskt varit bättre och jag är duktigare på att lyssna på kroppen. Skulle gissa på att min sjukvecka förra veckan gjorde susen. Men jag fortsätter med bältet då jag ska promenera eller vara uppe mycket. Och övningarna som jag fick av sjukgymnasten. 🙂

Å på tal om det där med foglossning.. Jag måste vara väldigt dålig på det där med kvinnokroppen, haha! Jag vet inte varför men jag har alltid trott att foglossning satt i höfterna. Så jag fattade ingenting när jag började få ont i ”fittbenet” som jag säger så fint. (Blygdben jag vet!) Kändes som att någon körde en kniv eller något där. Men det var skönt att få veta vad det är och polletten trillade ner när sjukgymnasten förklarade allt. Så nu mina vänner, nu fattar jag! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats